Arjuna Geir Aasehaug

Åpning lørdag 28.2. 2015 kl 12.00

Arjuna Geir Aasehaug, maleri

The gellyfishes 80x100

The two moons 80x80

PRESSEMELDING:
ARJUNA GEIR AASEHAUG I ASKER KUNSTFORENING 28/2 – 28/3

Arjuna Geir Aasehaug er en norsk billedkunstner som bor og arbeider i Gøteborg. Han flyttet fra Lommedalen i Bærum til Sverige i 2003, der han nå arbeider med maleri på heltid.
Arjuna ble født i Bergen 1967, men har vokst opp både i Bergen og Bærum

Etter forberedende studier på Kunstskolen i Bergen (KIB), Gikk han på Oslo Kunstskole Strykejernet. Deretter malte han noen år og livnærte seg bla ved å male portretter og brudebilder på bestilling.

Så fulgte en urolig og omflakkende tilværelse med reiser til India og spirituell søken, skriving og teater. Men etter å ha slått seg til ro i Sverige har han de siste 6 årene satset seriøst på maleriet og er nå iferd med å etablere seg som en spennene kunstner ikke bare i Norge og Sverige, men i hele Norden og Nordeuropa. Arjuna har hatt flere gruppe og separatutstillinger de siste årene. Utstillingen i Asker Kunstforening er likevel hans første separatutstilling i Oslo-området.

Arjuna maler surrealistiske bilder i akryl på lerret eller papir med stiliserte, ganske sterile landskap, som løser seg opp mot bildekanten. Han fokuserer mer på objekt og form enn mennesker og dyr, som ofte er anonyme skygger når de opptrer.
Gjennom eller over landskapene svever tyngre eller lettere gjenstander i form av fly, ballonger, fallskjermer med mer, som skaper ro eller
uro.

For mer informasjon ta kontakt med
Asker Kunstforening ved Bjørn-Erik Wøien
tlf. 477 64 751
e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen