Christine Balsløw

Christine Balsløw. Billedkunstner. Født: 03.05.1955

christine_balslow.jpg

Foto: fineart.no

Adr.: Fagerstrandveien 41 1368 Stabekk
Mobil: 920 68 348 Tlf.: 67 12 39 42
E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
http://www.bkib.net/46830878

Christine Balsløw har vært interessert i håndverk så lenge hun kan huske,og da hun var liten malte hun og Laget sine egne smykker.Det ble kunst-og håndverkskole i Danmark på keramikerlinjen. Siden har hun utdannet seg til høire og venstre, og kan skilte med en rekke kunststipend og utmerkelser.

For 7 – 8 år siden fikk jeg lyst til å prøve noe annet enn keramikk ,og jeg synes glass virket som et spennende materiale, sier Christine Balsløw. Det er renere å arbeide med ,og jeg ønsker å utforske nye materialer og samtidig bruke kunnskapen jeg hadde opparbeidet meg som keramiker.

Hun har funnet sin stil og egenart . Hun lager både billedkunst,fat og serviser i glass.Mye har hennes særpregete blondemønster, med farger og Detaljer som bare hun vet hvordan man får til. Nei , du kan si at teknikken i seg selv ikke er så vanskelig , men fargene og hvordan de reagerer på varme er det jeg ser som min ”forretningshemmelighet” smiler Balsløw. Du kan besøke Christine Balsløw i hennes atelier i Gamle Snarøyvei 39 , og hun kan fortelle om når og hvor neste utstilling skal være.